(9 odpowiedzi)
gość Pytanie zadaje: majka   [18.11.13, 13:11]
Tagi: opinie | pl | taniozchin

Taniozchin.pl opinie?

Cześć dziewczyny, znalazłam dziś w internecie chiński sklep z róznościami i teraz pojawia się pytanie, czy rzeczy w ogóle się pojawią u mnie w domu? O jakości nie będę mówiła bo za taką cenę nie wymagajmy jej uśmiech http://www.taniozchin.pl/index.php


Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
 
   
(0 - 0)
0%
[18.11.13, 13:53]
Kupiłem okulary przez ten portal i.... miały skośne szkła.
gość   dźg!
   
(0 - 0)
0%
[28.12.13, 12:47]
mógłby ktoś mi wysłać link do zegarków mk na tanizchin?
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[10.10.14, 23:40]
Ja właśnie jakiś czas temu zrobiłam swoje pierwsze zakupy na taniozchin i byłam mile zaskoczona. Wcześniej natknęłam się na negatywne opinie, że paczka długo idzie, że podróbki itp. Paczka może i idzie troszkę dłużej ale wysyłana jest przecież bezpośrednio z Chin... Ja i tak czekałam na nią ok 3tyg więc nie jest źle. Coś za coś, tutaj cena jest za to niższa a produkty są naprawdę dobrej jakości. Czy oryginalne czy nie - tego nie wiem ale wyglądem niczym się nie różnią.
gość   wiola438
   
(0 - 0)
0%
[13.10.14, 10:45]
Ja zamawiałam i byłam zaskoczona tak dobrą jakością. Ludzie tak narzekają, że bałam się co dostanę, ale postanowiłam zaryzykować i cieszę się, że tak zrobiłam. Ci co tak narzekają to chyba nigdy tak na prawdę od nich nie zamawiali. Przynajmniej taniozchin.pl nie zawodzi. Mnie nie zawiodło! Nie wiem jak reszta pośredników...
gość   Ewa
   
(0 - 0)
0%
[13.10.14, 20:49]
Ja również dołączam do grona zadowolonych klientek. Zamówiłam buty na taniozchin i do tej pory jestem z nich zadowolona. Są strasznie wygodne, jakość materiału też jest dobra. Zgadzam się z przedmówczynią. Ludzie bardzo na nich narzekają... Może mieli po prostu pecha, do mnie paczka doszła bez problemu (po jakichś 18 dniach) . :)
gość   tekla62
   
(0 - 0)
0%
[14.10.14, 19:15]
Moim zdaniem to dobry sklep. Ceny mają dużo niższe niż w tradycyjnych sklepach, w których i tak jest to samo. A dwa tygodnie na przesyłkę z Chin to wcale nie jest dużo:) Pozdrawiam
gość   Oliwia
   
(0 - 0)
0%
[15.10.14, 19:26]
Mówisz, że nie wymagasz jakości za taką cenę, ale za jaką cenę? Ja kupiłam buty Air Max za 160 zł razem z przesyłką i powiem tak - to nie jest mało i oczekuję w zamian przyzwoitej jakości - I CO NAJWAŻNIEJSZE - nie zawiodłam się. Co innego, gdyby buty kosztowały 50 zł. To mogłabym przymknąć oko. Są takie chińskie buty na wielu aukcjach internetowych albo chociażby w marketach... Ale tutaj, to już jest konkretniejsza cena - może mniejsza, niż sklepowa, ale jednak trochę kaski trzeba wydać i mamy prawo oczekiwać za to czegoś porządnego. Ja ze swoich butów kupionych na www.taniozchin.pl jestem zadowolona.
gość   Pani_Modna
   
(0 - 0)
0%
[15.10.14, 22:57]
Ja też przez jakiś czas byłam wierną klientką taniozchin.pl . Od jakiegoś czasu częściej zamawiam jednak na www.sklepzchin.pl gdzie praktycznie można znaleźć te same produkty, co na wcześniej wymienionej stronce. Do zapłaty jest tylko jedna kwota (przesyłka gratis) no i paczka znacznie szybciej do nas dociera,co dla mnie jest sporą zaletą.:)
gość   marysia8383
   
(0 - 0)
0%
[15.10.14, 23:42]
dźg!, chciałeś być zabawny, ale ci się nie udało za bardzo :P
...a w temacie sklepu Taniozchin.pl - też robię tam zakupy i mogę potwierdzić - JAKOŚĆ JAK NAJBARDZIEJ "NA PLUS"podobnie jak autorka tematu - majka, nie spodziewałam się wysokiej jakości, ale że tak to ujmę - mile się "rozczarowałam" :) Buty są RE_WE_LA_CYJ_NE!!!
gość   groooba
 
Odpowiedź pisze:
 
Zaloguj
:)
  • :/
  • :(
  • :)
  • :*
  • :<
  • :0
  • :o
  • >:D
  • :d
  • :|
  • :x
  • ;)
  • ;(
  • :p
  • :s
  • >:d
  • :D
  • >:o
  • :]
  • :[
  • :P
  • >:|
 Dodaj zdjęcia lub inne pliki