(61 odpowiedzi)
gość
Pytanie zadaje: talarka7   [18.10.11, 19:42]

Wróżbita Mieczysław z Woliborza, proszę o opinie

Czy korzystał ktoś z „usług” Pana Mieczysława z Woliborza?
Podobno można się z nim kontaktować wyłącznie telefonicznie.
Zastanawiam się czy skorzystać... dlatego będę wdzięczna za opinie i informacje.

 
   
(3 - 0)
100%
[03.01.13, 12:03]
czytam Ja
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
 
   
(0 - 0)
0%
[21.08.14, 11:23]
Witam chce wszystkich poinformowac ze pan mie.... 4 sierpnia zmarl
gość   karo
   
(2 - 0)
100%
[08.08.14, 23:29]
I tak nagle po jego śmierci to wyszło? Nikt nic wcześnie nie widzial? Dziene...
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[08.08.14, 22:40]
Potwierdzam przedostatni post! A ostatni post napisał chyba ktoś z rodziny, nie dziwi mnie to ze starają sie od tego odciąć.
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[08.08.14, 18:38]
Homoseksualista??? Co za bzdury! Nawet ze względu na szacunek dla Zmarłego i Jego rodziny nie powinno się pisać takich oszczerstw. Fakt-WIEŚ !
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[08.08.14, 10:11]
Wróżbita a nie zdołał przewidzieć swojej śmierci
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[07.08.14, 02:52]
On zmarl w poniedzialek.
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[04.06.14, 19:31]
gość
hej, rozmawialam dzisiaj z Mężykiem. Jestem w szoku. Mówił samą pawdę. Rozmawialam z nim tylko 10 minut, wy tez?
proszę podaj kontakt do niego. Już kiedyś do niego dzwoniłem i numer zgubiłem.
Proszę proszę proszę
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[15.05.14, 13:28]
hej, rozmawialam dzisiaj z Mężykiem. Jestem w szoku. Mówił samą pawdę. Rozmawialam z nim tylko 10 minut, wy tez?
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[01.04.14, 23:12]
Mi sie troche sprawdzilo ale czekam na reszte. Zastanawiam sie czy sprawdzaja sie wrozby na dalsza przyszlosc?? Ja rozmawialam nie dawno a mam przepowiedziane decyzje (nie moje) na dalsza przyszlosc!!! Czy ktos ma doswiadczenia z przepowiedziana przyszloscia dodtyczaca odleglego czasu??? Czy sprawdza sie Wam wszystko co powiedzial???
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[29.03.14, 19:24]
Hmmm... ok Mi powiedział to co już było i to co się dzieje kiedy do niego dzwoniłam. Wszystko się zgadzało. Jeśli chodzi o przyszłość to cisza nic się jeszcze nie :( wykluło.
A jak tam u Was? z przyszłością ?
Kasia2222   Kasia2222  
 
Odpowiedź pisze:
 
Zaloguj
:)
  • :/
  • :(
  • :)
  • :*
  • :<
  • :0
  • :o
  • >:D
  • :d
  • :|
  • :x
  • ;)
  • ;(
  • :p
  • :s
  • >:d
  • :D
  • >:o
  • :]
  • :[
  • :P
  • >:|
 Dodaj zdjęcia lub inne pliki