(55 odpowiedzi)
gość
Pytanie zadaje: talarka7   [18.10.11, 19:42]

Wróżbita Mieczysław z Woliborza, proszę o opinie

Czy korzystał ktoś z „usług” Pana Mieczysława z Woliborza?
Podobno można się z nim kontaktować wyłącznie telefonicznie.
Zastanawiam się czy skorzystać... dlatego będę wdzięczna za opinie i informacje.

 
   
(2 - 0)
100%
[03.01.13, 12:03]
czytam Ja
gość  gość

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
 
   
(0 - 0)
0%
[04.06.14, 19:31]
gość
hej, rozmawialam dzisiaj z Mężykiem. Jestem w szoku. Mówił samą pawdę. Rozmawialam z nim tylko 10 minut, wy tez?
proszę podaj kontakt do niego. Już kiedyś do niego dzwoniłem i numer zgubiłem.
Proszę proszę proszę
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[15.05.14, 13:28]
hej, rozmawialam dzisiaj z Mężykiem. Jestem w szoku. Mówił samą pawdę. Rozmawialam z nim tylko 10 minut, wy tez?
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[01.04.14, 23:12]
Mi sie troche sprawdzilo ale czekam na reszte. Zastanawiam sie czy sprawdzaja sie wrozby na dalsza przyszlosc?? Ja rozmawialam nie dawno a mam przepowiedziane decyzje (nie moje) na dalsza przyszlosc!!! Czy ktos ma doswiadczenia z przepowiedziana przyszloscia dodtyczaca odleglego czasu??? Czy sprawdza sie Wam wszystko co powiedzial???
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[29.03.14, 19:24]
Hmmm... ok Mi powiedział to co już było i to co się dzieje kiedy do niego dzwoniłam. Wszystko się zgadzało. Jeśli chodzi o przyszłość to cisza nic się jeszcze nie :( wykluło.
A jak tam u Was? z przyszłością ?
Kasia2222   Kasia2222  
   
(0 - 0)
0%
[26.03.14, 12:55]
Mi powiedział o przeszłości, teraźniejszości i to się zgadzało. Nawiązując co ma mnie spotkać w przyszłości wyznaczonym przez niego czasie hmmmm wciąż czekam a rok już miną. Więc nie wiem :(
Napiszcie coś czy wam się spełniło:-)
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[25.03.14, 07:49]
aktualny nr do pana mietka 513560900
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[24.03.14, 17:53]
Jesli chodzi o czas to jest kiepsko :) niektore sprawy sprawdzily sie duzo wczesniej niz powiedzial a te ktore mialy sie sprawdzic w najblizszym czasie jeszcze nie... Ale znajoma mi mowila ze jesli chodzi "czas" tez miala przesuniecia ale sprawdzalo sie wczesniej czy pozniej.
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[20.03.14, 12:02]
Czy wam się sprawdził w wyznaczonym przez niego czasie? Rok już minął a jeszcze nic się nie sprawdziła :/
gość   Kasia J
   
(0 - 0)
0%
[16.12.13, 09:10]
Wspanialy facet :-) szkoda tylko ze juz nie odbiera telefonow:-( Pozdrowionka.
gość   gość
   
(0 - 0)
0%
[11.12.13, 20:51]
Mnie również niejednokrotnie pomógł i wiele z jego wróżb spełniło się. Nawet, jeśli sądziłam, że coś jest absolutnie niemożliwe, to tak układały się moje losy, że wychodziło na Jego. Wiele razy podtrzymywał mnie na duchu i zawdzięczam mu wiele dobrego.
gość   gość
 
Odpowiedź pisze:
 
Zaloguj
:)
  • :/
  • :(
  • :)
  • :*
  • :<
  • :0
  • :o
  • >:D
  • :d
  • :|
  • :x
  • ;)
  • ;(
  • :p
  • :s
  • >:d
  • :D
  • >:o
  • :]
  • :[
  • :P
  • >:|
 Dodaj zdjęcia lub inne pliki