(4 odpowiedzi)
gość
Pytanie zadaje: gość   [04.04.12, 01:20]

Co do żarcia robicie na święto wiosny?

Co robicie do jedzenia na wielkanoc?

 
   
(2 - 0)
100%
[04.04.12, 01:26]
sałatki wszelakie,ciasta jakies kupne bedą i oczywiście winko i flaszka,a reszta to już u babci :)
Matchezito77  Matchezito77  Matchezito77  

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
 
   
(1 - 0)
100%
[04.04.12, 01:22]
zurek z ziemniakami,biala kielbasa,jajkiem.. salatke jarzynowa, pieczona szynke lub karkowke, nadziewane jajka.. rozne wedliny,kielbasy,deska serow,swieze pieczywo i jakies ciasta..mazurek i sernik pewnie.
Morrigan   Morrigan  
   
(1 - 0)
100%
[04.04.12, 01:22]
ja już posiałam rzeżuchę :D
gość   gość
   
(2 - 0)
100%
[04.04.12, 01:26]
sałatki wszelakie,ciasta jakies kupne bedą i oczywiście winko i flaszka,a reszta to już u babci :)
sałatki wszelakie,ciasta jakies kupne bedą i oczywiście winko i flaszka,a reszta to już u babci :)
Matchezito77   Matchezito77  
   
(0 - 0)
0%
[04.04.12, 14:53]
a ja zrobię Marmurkowe jaja przepiórcze na sałatce z fasolki szparagowej

Składniki:
20 szt. jaj przepiórczych, 800 g fasolki szparagowej, 2 puszki tuńczyka, 120 g pomidorów koktajlowych, 1 świeży ogórek, 1 cebula, 30 ml oliwy z oliwek, 10 ml octu balsamicznego, sól, pieprz, 2 łyżeczki Herbaty czarnej liściastej Irving Daily Superior

Jaja ugotować w wodzie z herbatą i solą. Następnie pokruszyć skorupkę ale jej nie zdejmować. Włożyć jajka znów do wody z herbatą, ale już nie gotować. Fasolkę ugotować w wodzie z solą i cukrem. Odcedzić, dodać tuńczyka w kawałkach, pomidory, plastry ogórka i cebuli. Dodać obrane jaja, obficie skropić oliwą i octem balsamicznym.
gość   gość
 
Odpowiedź pisze:
 
Zaloguj
:)
  • :/
  • :(
  • :)
  • :*
  • :<
  • :0
  • :o
  • >:D
  • :d
  • :|
  • :x
  • ;)
  • ;(
  • :p
  • :s
  • >:d
  • :D
  • >:o
  • :]
  • :[
  • :P
  • >:|
 Dodaj zdjęcia lub inne pliki